Winkelnieuws November

Winkelnieuws November

De winkel is dit najaar geopend van maandag tot vrijdag van 9 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Ondanks de aangepaste winkeltijden, breidt het aanbod zich nog steeds uit. Zo zijn er nu moesappels van eigen boomgaard verkrijgbaar. Lekker voor appelmoes of appeltaart.

Andere nieuwe producten zijn maiszetmeel, polenta, honing van de Traay, tahin en kip- en rundvleeskruiden van Het Blauwe Huis. Ook in het assortiment: wintergroenten van De Lepelaar zoals lekkere witte-, rode- en spitskolen, winterpenen, rode bieten, raapjes en natuurlijk diverse soorten aardappelen. Alle groenten, inclusief onze eigen groenten van het land – andijvie, prei en boerenkool – zijn biologisch dynamisch.

Vers brood en wasmiddelen

Nieuw zijn de Eco-wasmiddelen van Seepje, wasnoten of vloeibaar voor wit en bonte was (zie hun leuke website). Voor 2 euro zijn wandelkaarten met Twiskeroutes te koop. Werkelijk fantastisch is dat we vanaf nu op vrijdag na half 4 en op zaterdag vaak broden van Reizend Broodje verkopen. Tenslotte is er weer volop vlees van de laatste slacht, inclusief gedroogde worsten. Kom langs en proef zelf eens hoe lekker onze producten zijn!