Uitbreiding assortiment

Uitbreiding assortiment boerderijwinkel

Boerderij de Marsen, Landsmeer, oktober 2015 – Het aantal producten in de boerderijwinkel neemt nog altijd verder toe. Met vlees, zuivel, verse groenten, seizoensfruit en tal van droogwaren biedt de winkel voldoende levensmiddelen om dagelijks een voedzame maaltijd op tafel te zetten.

Nieuw in het assortiment zijn Billy’s Farmkoeken zonder toegevoegde suiker, Fermento producten van Korenmolen de Otter en tal van pasta’s en ontbijtkoeken. Op www.byloca.nl adverteert de Marsen maandelijks met speciale aanbiedingen. Zo kon je in september terecht voor een complete pastamaaltijd inclusief verse groenten.

Gewijzigde openingstijden

De aanbieding voor oktober is andijviestampot met rookworst. Voor liefhebbers van verse kruiden is er nog een grote variëteit zaden van de Bolster voorradig. De kruiden kun je binnen voor het raam laten ontkiemen. Lekker voor in stevige najaarsgerechten!

LET OP! Vanaf 1 oktober is de boerderijwinkel op zondag gesloten. Geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Kom eens langs!