Succes biologisch boerderijdiner smaakt naar meer!

Succesvol biologisch boerderijdiner smaakt naar meer

Boerderij de Marsen, Landsmeer – Bijna 70 gasten ontvingen boer Benno en boerin Marije tijdens het eerste boerderijdiner op zaterdag 5 september. Mensen kwamen lopend, met de fiets of met de auto uit Amsterdam-centrum, Amsterdam-Noord, Oostzaan en Landsmeer. “Na afloop ontvingen wij zoveel waardering voor het driegangenmenu dat samen met Jamie Oliver’s Fifteen Catering is besloten op zaterdag 10 oktober een tweede boerderijdiner te verzorgen,” zegt Benno Graef.

Chefkok Fred van Jamie Olivers’s Fifteen bereidde begin september een smaakvol driegangen diner van biologische ingrediënten van de Twiskeboerderij. Waardering was er voor de rijke plate met voorafjes, waaronder diverse soorten biologische kaas, worst van de Marsen, een truffelsoepje en versgebakken brood. Het hoofdmenu bestond o.a. uit beercan chicken en langzaam gegaarde ribkarbonade en verse groenten van de boerderij. Ook de desserts met macarons en cake verrasten.

Benno ontving om 18.00 uur met een feestelijk drankje op het boerenerf en nodigde het gezelschap na een kort praatje uit op de sfeervolle hooizolder. Daar namen de gasten aan een lange tafel plaats op hooibalen van schapenvacht. Het menu voor 10 oktober is bijna rond, maar is nog even afhankelijk van wat de tuin te bieden heeft in deze oogstmaand. Wie het tweede boerderijdiner op 10 oktober niet wil missen, kan hier reserveren.