Ons team stelt zich voor

Ons team stelt zich voor

tobias

Tobias

Hulpboer

Ik voel me fijn hier. Ik heb hier al mijn dieren om me heen. Die verzorg ik elke dag op De Marsen. Vooral het kleinvee zoals onze NoordHollandse Blauwe of de konijnen.

lisa

Lisa

Hulpboerin

Een goede plek, ik kan hier de dieren verzorgen en met mensen omgaan, en alles wat ik hier doe kan ik goed. De paarden zijn mijn baan hier op De Marsen.

Jesse

Jesse

Hulpboer

Jesse houdt van koeien, hard werken en geniet van het buiten en boeren leven

nathan

Nathan

Hulpboer

Een plek waar je verschillende taken kan doen en leren kan. Leren vind ik belangrijk omdat ik nog wat wil bereiken. Leren hoe je dieren goed kan verzorgen dat wil ik. Ik werk vooral met de kippen.

Remco

Remco

Hulpboer

Op de boerderij mag ik met dieren en in het landschap werken, daar wordt ik blij en happy van.

Vadim

Vadim

Hulpboer

Ik ben een sociaal-apathische mens, ik zie de wereld erg zwart en wit. Daar is het moeilijk sociale contacten mee te maken. Hier heb ik gewoon een plek op die ik zijn kan wie ik ben, ik wordt hier gerespecteerd.

michael

Michael

Hulpboer

Ik vind het een top-plek: ik kan hier mezelf zijn en heb goede mensen om me heen. Ik voel me thuis hier. Ik verzorg het meest de dieren, vooral de koeien, paarden en ezels. Dit vind ik geweldig.

Marlena

Marlena

Hulpboerin

Voor mij is De Marsen mijn 2de thuis. Mijn collega’s zijn fijne mensen, ik mag hier mijzelf zijn en wordt hier begrepen. Ik werk hier met de paarden en de ezels.

Dick

Dick

vrijwilliger

Een gezellige club en voor mij een leuke besteding van mijn tijd. Ik doe voor De Marsen chauffeur- en courierdiensten.

Kasper

Kasper

Hulpboer

Ik vind het hier gewoon goed, omdat hier is er niks te klagen. Ik maak graag de kruiwagens schoon, als ze vies zijn van het uitmesten.

Donne

Donna

stagaire

Ik voel me hier echt op mijn plek: met dieren werken en lekker buiten zijn, met de mensen samen. Ik kijk ernaar uit op de dagen die ik hier mag zijn.

ingrid

Ingrid

Vrijwilligster

Voor mij is De Marsen een fijne plek om te rommelen: een positieve plek waar van alles gebeurt en je altijd lekker gezellig bezig kan zijn. Buiten met mensen en de natuur werken: daar krijg ik energie van.

Cherize

Cherize

stagiaire

Een leuke en leerzame werkplek met veel dieren. De combinatie van landbouw en zorg is een leuke uitdaging voor mij als begeleidster.

Paola

Paola

vrijwilligster

Geweldig: gewoon buiten kunnen zijn, met echte mensen. De Marsen is mijn stukje Italië in Nederland.

Desire

Desiree

Hulpboerin

Ik werk graag met dieren en met mensen. Ik kan hier op anderen leunen als ik dat nodig heb, zonder dat het vervelend voelt. Dat vind ik erg prettig.

[/vc_column_text]
Tom

Tom

landbouwstagiaire

Dit is een huis weg van huis en een plek waar persoonlijke, geestverruimende en spirituele ontwikkelingen gestimuleerd kunnen worden. Ik zet hier de opstart van mijn toekomstige agrarische carrière voort.

Nathan

Nathan

Vrijwilliger

Op De Marsen krijg ik de ruimte om de dingen die ik leuk vind te leren en te doen. Dit geeft me richting en daardoor rust.

Florien

Florien

Vrijwilligster

Een heerlijke plek, waar je midden in de natuur en met mensen kan samenwerken. Op De Marsen heeft ieder mens heel wat in zijn mars. Alles mag hier groeien en bloeien.

Jordey

Jordey

Hulpboer

De Marsen is een hele goede werkplek. De dieren worden hier goed verzorgd met beste voer en veel aandacht. Daarom zijn de dieren hier ook zo lief. Ik knuffel graag met de poezen.

benno

Benno

Boer

De Marsen is een plek voor ontwikkeling en groei. Hier werken wij dagelijks aan de basis van het leven zelf: de natuur als oorsprong voor ons eten, met de dieren de planten, het milieu. Dat brengt ons dichter bij ons zelf en is in zich zelf gezond makend.

marije

Marije

Boerin

De Marsen is mijn thuis en een bloeiende, warme gemeenschap. Ik ben de boerin en gastvrouw en als deze draai ik de winkel en de boerenhuiskamer.

Tamara

Tamara

Stagiaire

Elke dag is hier anders, ik leer je hier heel veel van. Ook rustig is het hier: we werken de hele tijd maar er is geen stress. Hier heerst respect voor elkaar en met wat we bezig zijn. Opstaan voor elkaar en begrip hebben, dat is belangrijk.

WouterJoop

Wouter

Directeur

Op De Marsen proberen wij mensen in hun kracht te krijgen. De Landbouw is daarvoor een fantastisch instrument. Daar zet ik me graag voor in.