Vleesaandeel

GEZOCHT: 35 vleesaandeelhouders
Ben je een foodie met een voorkeur voor gezond en lekker eten? Dan kun je op De Marsen aandeelhouder worden. Als aandeelhouder neem je een deel van de productiekosten voor vlees of groenten voor je rekening. Hier krijg je een vlees- of oogstaandeel voor terug.

Dankzij aandeelhouders bereikt De Marsen economische stabiliteit. De boerderij wordt m.a.w. minder afhankelijk van de grillen van de markt. Als consument-aandeelhouder geniet je van verantwoord geproduceerd voedsel uit je directe omgeving. Je kunt zelf komen kijken hoe dat groeit en bloeit. Ook draag je bij aan het behoud van het Twiske als natuur- en recreatiegebied.

Vleesaandeelhouder worden? Zo werkt het…

Als vleesaandeelhouder beschik je jaarlijks over 35 kg vlees van diverse soorten rund- en varkensvlees van De Marsen. Je aandeel bestaat uit 8 vleescategorieën. Zo beschik je in de categorie ‘beleg’ over 15 verschillende soorten beleg van in totaal maximaal 3 kg. Je keuze in onze winkel is afhankelijk van de beschikbaarheid per soort en uiteraard van je persoonlijke voorkeuren.

Persoonlijk overzicht
Van iedere aandeelhouder ligt een persoonlijk overzicht in De Marsen-winkel. Hiermee kun je tijdens onze openingstijden naar behoefte vlees afhalen en heb je altijd je totaaloverzicht bij de hand.

Ieder kwartaal wordt er door onze slager geslacht. Als aandeelhouder krijg je regelmatig een e-mail met slachttermijnen, beschikbare soorten vlees e.a. belangrijke informatie.

Kennisoverdracht
Met vleesaandelen wil De Marsen je een zo gezond mogelijk stuk vlees aanbieden. Afkomstig van dieren die buiten leven, die goed eten en die goed worden verzorgd. Met onze vleesaandelen stimuleren wij tegelijkertijd een vermindering van de vleesconsumptie. Hoe dat werkt? Geslachte dieren worden in hun geheel geconsumeerd. Pas als de totale vleesvoorraad op is, volgt een nieuwe slacht. Als aandeelhouder kom je dus ook onbekendere vleessoorten tegen.

Praktische (gratis) workshops
Geen idee wat je met bijvoorbeeld schenkel kunt doen? Geen probleem. Wij verzorgen periodiek workshops over bereidings- en bewerkingstechnieken. Deze praktische kennisoverdracht wordt verzorgd door Jamie Oliver´s Fifteen en Fifteen Catering, onze enige zakelijke vleesaandeelhouder. Voor vleesaandeelhouders zijn deze bijeenkomsten gratis.

Waarom een vleesaandeel?
Op De Marsen werken we toekomstgericht. Waar mogelijk doen we dat synergetisch. Bij de productie van landbouwproducten betekent dit dat we zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk werken. Bij de productie van vlees volgen wij verantwoorde veehouderijmethoden (zie kader met uitleg). Zo garandeert De Marsen een gezond product, waarbij aandeelhouders een belangrijke schakel zijn. Als vleesaandeelhouder neem je namelijk verantwoordelijkheid en draag je direct bij aan de houdbaarheid van onze gezonde productiecyclus.

Wat betekenen deze mooie woorden nu concreet?

Hoe meedoen?

Schrijf je in via dit online formulier. Je ontvangt van ons een bevestiging en een factuur. Kies voor een half of een heel aandeel, ter waarde van respectievelijk € 375,- of €750,-.

Als de factuur is voldaan, wordt jouw aandeel ‘actief gezet’ en ligt jouw persoonlijke overzicht klaar in de winkel. Iedere keer als je vlees komt halen, bevestig je dit met een handtekening en een notitie van de vleessoorten die je meeneemt. Ieder kwartaal werken we jouw overzicht bij, zodat de totalen per categorie altijd duidelijk zijn. Eet smakelijk!

Uw naam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Maak een keuze uit de volgende aandelen: (verplicht)