Het Team

tobias

Ik voel me fijn hier. Ik heb hier al mijn dieren om me heen. Die verzorg ik elke dag op De Marsen. Vooral het kleinvee zoals onze Noord-Hollandse Blauwe of de konijnen.

Tobias

Hulpboer
lisa

Een goede plek, ik kan hier de dieren verzorgen en met mensen omgaan, en alles wat ik hier doe kan ik goed. De paarden verzorgen is mijn baan op De Marsen.

Lisa

Hulpboerin
Jesse

Jesse houdt van koeien en van hard werken. Hij geniet van buiten zijn en van het boerenleven.

Jesse

Hulpboer
nathan

Dit is een plek waar ik verschillende taken kan doen en nieuwe dingen kan leren. Leren vind ik belangrijk omdat ik wat wil bereiken. Leren hoe je dieren goed kan verzorgen, dat wil ik graag. Ik werk vooral met de kippen.

Nathan

Hulpboer
Remco

Op de boerderij mag ik met dieren en in het landschap werken. Daar word ik happy van.

Remco

Hulpboer
Vadim

Ik ben een sociaal-apathisch mens; zie de wereld erg zwart en wit. Daarom is het moeilijk contact met anderen te maken. Hier heb ik gewoon een plek waar ik kan zijn wie ik ben. Ik word hier gerespecteerd.

Vadim

Hulpboer
michael

Ik vind dit een topplek! Ik kan hier mezelf zijn en heb goede mensen om me heen. Ik voel me hier thuis. Ik verzorg vooral de koeien, paarden en ezels. Dat vind ik geweldig.

Michael

Hulpboer
Marlena

Voor mij is De Marsen mijn tweede thuis. Mijn collega's zijn fijne mensen, ik mag hier mijzelf zijn en wordt hier begrepen. Ik werk hier met de paarden en de ezels.

Marlena

Hulpboerin
Jordey

De Marsen is een hele goede werkplek. De dieren worden hier goed verzorgd met beste voer en veel aandacht. Daarom zijn de dieren hier ook zo lief. Ik knuffel graag met de poezen.

Jordey

Hulpboer
Kasper

Ik vind het hier gewoon goed, omdat er niets is om over te klagen. Ik maak graag de kruiwagens schoon, als ze vies zijn van het uitmesten.

Kasper

Hulpboer
Timo

Timo heeft een echte boerenhart en geniet van redelijk alle werkzaamheden die er te verrichten zijn op de boerderij. Zijn favoriete klus is het uitmesten van de koeienstal.

Timo

Hulpboer
ingrid

Voor mij is De Marsen een fijne plek om te rommelen; gewoon een positieve plek waar van alles gebeurt en je altijd lekker gezellig bezig kunt zijn. Buiten met mensen en de natuur werken; daar krijg ik energie van.

Ingrid

Vrijwilligster
Tamara

Elke dag is anders. Ik leer hier zoveel. Ook is het hier rustig. We werken de hele tijd, maar er is geen stress. Er heerst respect voor elkaar en voor waar we mee bezig zijn. Opstaan voor elkaar en begrip voor elkaar hebben, dat is belangrijk.

Tamara

Stagiaire
Paola

Geweldig: gewoon buiten kunnen zijn, met echte mensen. De Marsen is mijn stukje Italië in Nederland.

Paola

vrijwilligster
Desire

Ik werk graag met dieren en met mensen. Ik kan hier op anderen leunen als ik dat nodig heb, zonder dat het vervelend voelt. Dat vind ik erg prettig.

Desiree

Hulpboerin
Danielle

Ik vind het heel erg fijn om hier te werken! In dit natuurgebied, met geweldige collega's en leuke klanten en bezoekers. We hebben erg veel plezier met elkaar, in een liefdevolle sfeer. Het is iedere keer een feest om hier te zijn!

Danielle

medewerker winkel
Tom

Dit is een huis weg van huis en een plek waar persoonlijke, geestverruimende en spirituele ontwikkelingen gestimuleerd kunnen worden. Ik zet hier de opstart van mijn toekomstige agrarische carrière voort.

Tom

landbouwstagiaire
Nathan

Op De Marsen krijg ik de ruimte om de dingen die ik leuk vind te leren en te doen. Dit geeft me richting en daardoor rust.

Nathan

Vrijwilliger
Florien

Een heerlijke plek, waar je midden in de natuur en met mensen kan samenwerken. Op De Marsen heeft ieder mens heel wat in zijn mars. Alles mag hier groeien en bloeien.

Florien

Vrijwilligster
marije

De Marsen is mijn thuis en een bloeiende, warme gemeenschap. Ik ben de boerin en gastvrouw en in die rol draai ik mee in de winkel en in de boerenhuiskamer.

Marije

Boerin
benno

De Marsen is een plek voor ontwikkeling en groei. We werken hier aan de basis van het leven zelf: de natuur als oorsprong voor ons eten, met respect voor dieren, planten en het milieu. Dat brengt ons dichter bij onszelf.

Benno

Boer
WouterJoop

Op De Marsen proberen wij mensen in hun kracht te krijgen. De landbouw is daarvoor een fantastisch instrument. Daar zet ik me graag voor in.

Wouter

Directeur
Donne

Ik voel me hier echt op mijn plek. Met dieren werken en lekker buiten zijn, met de mensen samen. Ik kijk uit naar de dagen waarop ik hier mag zijn.

Donna

stagaire