Bezoekersinformatie

050Boerderij De Marsen ligt in natuur- en recreatiegebied Het Twiske, net boven Amsterdam-Noord. Jaarlijks genieten zo’n 1,5 miljoen bezoekers hier van rust en groene ruimte.

 

Op De Marsen vind je een boerderijwinkel, een boerenhuiskamer, een Scharrelerf, een moestuin, een voorerf met picknicktafels en boerderijdieren. Ben je wandelaar, fietser of een ouder met jonge kinderen? Kom dan bij ons eens proeven van het pure boerenlandleven. Koffie, thee, sap, koek en heerlijke ijsjes (alles biologisch) zijn verkrijgbaar!
Het Scharrelerf is speciaal ingericht om met kinderen heerlijk te spelen en de natuur te beleven. Speelgoed dient daar binnen de hekken te blijven.

 

Syrische vluchtelingen 4Bij zonnig weer kun je op ons buitenterras plaatsnemen. Koffie, thee, sappen, frisdrank en ander lekkers kan je bestellen en afrekenen in de boerderijwinkel.

 

Op zondagen is de boerderij vaak vertrekpunt voor culturele- en natuuractiviteiten die De Marsen en het IVN Twiske verzorgen. Zo zijn er geregeld activiteiten voor jeugdclub De Twiske-speurders.

 

Wij ontvangen vaak groepen wandelaars die graag bij ons pauzeren. Als je met een grote groep wilt langskomen, laat dit even weten. Dan zetten wij de koffie en de thee vast klaar.

 

Groep aanmelden mail ons

bigHuisregels

De medewerkers en de hulpboeren ontvangen graag bezoekers. Zij delen hun passie en enthousiasme voor gezond en lekker voedsel en een schoon milieu. Toch is De Marsen in de eerste plaats een landbouw- en zorgbedrijf waar dagelijks hard wordt gewerkt. Voor jouw en onze veiligheid vragen we daarom de volgende huisregels in acht te nemen:

1)   De stallen en de hokken mag u niet betreden zonder toestemming.
2)   Dieren mogen niet zonder toestemming gevoerd of aangeraakt worden.
3)   Volg altijd de aanwijzingen op van boerderijmedewerkers.
4)   Geef mensen die aan het werk zijn de ruimte; onze hulpboeren laten zich makkelijk afleiden, denk hier a.u.b. aan.
5)   Het betreden van de boerderij is op eigen risico. Gereedschappen en werkvoertuigen mogen niet gebruikt worden, ook niet voor die leuke foto van (klein)kind op de tractor.
6)   Gebruik van speelgoed e.d. is voor eigen risico. Gebruik graag alleen speelgoed dat op het Scharrelerf voor u en uw kinderen klaar staat en zet het daar na gebruik ook weer terug.
7)   In de achtertuin en op het privéterrein is geen toegang voor bezoekers.
8)   Op enkele (feest)dagen is het volledige boerenerf gesloten voor bezoekers. De data staan dan buiten op het bord bij de winkel.
9)   Je mag altijd gebruik maken van de toiletten. Laat deze a.j.b. schoon achter.
10)  Roken mag alleen in de rokerszone. Gooi peuken in de prullenbak.
11)   Honden altijd aangelijnd en absoluut niet in de buurt van de stallen of nabij onze dieren. Ook zijn honden niet welkom in de winkel. Hondenpoep op en rond het erf onmiddellijk opruimen.  Gebruik een doggy bag en de prullenbakken.

 

 

HARTELIJK DANK VOOR JE BEGRIP EN MEDEWERKING!

Vragen? Onze medewerkers staan je graag te woord.

Mailen kan ook: w.joop@demarsen.org of boerderijwinkel@demarsen.org
Of bel naar: 020-4825015